Vaknieuws nieuws & meer
artikel ThiemeMeulenhoff

Dan maar online! - Padlet over afstandsleren van Smart met Mart

29/05/2020 7m

Ben je op zoek naar een handig overzicht van alles rondom lesgeven op afstand? Alle oplossingen voor Lesgeven op afstand worden in een Padlet verzameld en gerubriceerd door ThiemeMeulenhoff collega Mart van der Linden. De Padlet is ingedeeld naar lesfase. Je vindt hier links en uitleg over producten van ThiemeMeulenhoff, maar ook tips van anderen. Alles om je te ondersteunen en te inspireren bij het verzorgen van afstandsonderwijs.

Bekijk de Padlet

Bekijk hier de Padlet.

Op de website van ThiemeMeulenhoff vind je meer informatie over de Padlet, de trainingen van Mart en lees je hoe je zelf tips kunt toevoegen aan de Padlet. We wensen je heel veel succes de komende dagen. Mocht je ondersteuning van ThiemeMeulenhoff willen, neem dan graag contact op met onze klantenservice.

Over (Smart met) Mart

Mart van der Linden maakt sinds ongeveer twee jaar regelmatig uitlegfilmpjes bij onze digitale leeromgeving eDition, in de reeks ‘Smart met Mart’. Verder geeft hij met veel plezier trainingen en workshops op scholen om vaksecties optimaal te laten werken met het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff. Kijk voor een overzicht van onze trainingen hier. Voorlopig zijn deze fysieke trainingen niet mogelijk en stappen scholen noodgedwongen over op Leren op afstand. Als hij dan niet bij jullie op school langs kan komen, doet hij het maar online!

Deel met je collega’s
deel via Microsoft Teams